Élet-Stílus

Podolski csak szurkol a portugálok ellen?

Lukas Podolski a vádliját fájlalja, és elképzelhető, hogy a német válogatott legjobbja kihagyja a Portugália elleni Európa-bajnoki negyeddöntőt.

A németek eddigi négy góljából hármat jegyző Podolski az osztrákok elleni csoportmeccsen sérült meg – a vádliját fájlalja, és meglehet, hogy nem épül fel a csütörtöki negyeddöntőre.

„A második félidőben már nagyon szenvedett. Kedden nem is edzett, és nem tudom, mennyi idő alatt jön rendbe. Az orvosi stáb mindenestre mindent megtesz azért, hogy harcrakész állapotba hozza” – magyarázta Joachim Löw szövetségi edző.

Kérdéses Lukas Podolski játéka (Getty)

Kérdéses Lukas Podolski játéka (Getty)

A Bayern-csatárra mindenképpen szükség lenne a portugálok ellen, kiváltképp, hogy a kezdőként favorizált két csatár, Mario Gomez és Miroslav Klose korántsincs csúcsformában. Löw ennek ellenére bízik bennük. És sokat vár az egymeccses eltiltását
az osztrákok ellen letöltő Bastian Schweinsteigertől is.

„Nem kezdett az első két mérkőzésünkön, de amikor beállt, nagyon hasznosan, kreatívan futballozott. Csütörtökön a kezdőben kaphat helyet” – jegyezte meg a németek edzője.

Knezevic befejezte

A lengyelek elleni győztes meccsen súlyos térdsérülést szenvedett Dario Knezevic horvát védő számára véget ért az Európa-bajnokság. Rajta kívül a rúgást kapott Darijo Srna és Ivan Rakitic szintén kihagyta a negyeddöntős Horvátország keddi gyakorlását – ugyanakkor egyikük sérülése sem komoly -, míg a korábban veseátültetésen átesett, nem mellékesen a lengyelek ellen győztes gólt szerző Ivan Klasnic kontrollvizsgálatra Brémába utazik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik