Élet-Stílus

Ferraris ajánlatra vár Kubica

Robert Kubica egy olasz lapnak adott interjúban beszélt Lewis Hamiltonhoz fűződő kapcsolatáról, de azt is megemlítette, hogy ferraris ajánlatra vár.

Robert Kubica a napokban interjút adott az olasz La Stampának. A lengyel versenyző több érdekes témát is érintett. Az újságíró megkérdezte például, hogy Kubica milyen kapcsolatban van bajnoki riválisával, Lewis Hamiltonnal, akivel kortársakként együtt haladt a karrierjük már a gokartos időktől kezdve.

“Hasonló a pályafutásunk, és kölcsönösen tiszteljük egymást, de nekem az a benyomásom, hogy teljesen más hozzáállással érkeztünk a Forma-1-be, ami miatt el is távolodtunk” – utalt a lengyel Hamilton sztárallűrjeire, nőügyeire.

“És még pókerezni sem tud” – szúrt még oda Kubica, utalva Fernando Alonsóval fenntartott barátságára, akivel gyakran múlatja az időt a versenyhétvégéken, nem ritkán épp a kártyaasztal mellett.

Nem kedveli Hamiltont (vezess.hu)

Nem kedveli Hamiltont (vezess.hu)

Kubicát mostanában a Ferrarival kapcsolatban is emlegetik a sajtóban, maga a lengyel nem is sokat kertelt, azonnal elismerte, hogy a legtöbb pilóta álma a maranellói csapatnál versenyezni, és egy „a türelem rózsát terem” tartalmú olasz közmondással gyakorlatilag bevallotta, hogy őt is érdekelné a lehetőség.

Az interjúban szóba került egy másik pletyka is, mostanában ugyanis arról beszélnek, hogy a BMW Sauber szemet vetett a williamses Nico Rosbergre, akivel lecserélhetnék az idén nem remeklő Nick Heidfeldet (németet a németre – a Williams pedig pótolhatná Rosberget például Sebastien Bourdais-val). Hogy mit szólna ehhez a lengyel? Kubicát a csapattárs személye nem különösebben izgatja:

„Számomra ez semmin sem változtatna. Teljesen mindegy, hogy Nick vagy Nico. A csapattársam csak egyike a 19 másik versenyzőnek, akit le akarok győzni. A szerződésekkel meg nem az én dolgom foglalkozni, ezt ráhagyom az illetékesekre.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik