Élet-Stílus

Sergio Ramos és Robinho Manchesterben?

A portugál Cristiano Ronaldo esetleges átigazolása kapcsán is érdekes hírről számolta be a Marca című spanyol lap: a Manchester United állítólag a spanyol Sergio Ramos és a brazil Robinho áráról érdeklődik a Real Madridnál.

A védő ára 65 millió euró, míg a brazil csatár 45 milliót kóstál – legalábbis lapértesülések szerint. Ugyanakkor most nem is ez az érdekes, sokkal inkább az, hogy a Manchester United a két játékos megszerzésének feltételeiről érdeklődik, amely elővetítheti Cristisano Ronaldo esetleges klubváltását.

Persze az sem kizárt, hogy a portugál „cselgép” marad,
és Ramosszal, valamint Robinhóval Manchesterben játszik együtt. Momentán nagy a homály. Egyébként sem a Real Madrid, sem a MU nem erősítette meg a kapcsolatfelvételt a brazil és a spanyol labdarúgó ügyében, ugyanakkor utóbbi menedzsere azt állítja, az angolok komolyan érdeklődnek a pártfogoltja iránt. Az ügynök a minap a szigetországban járt,
ám állítása szerint nem tárgyalt a Manchester Uniteddel.

Ramos a BL-győzteshez kerülhet (Getty)

Ramos a BL-győzteshez kerülhet (Getty)

A most már háromszereplőssé (Cristiano Ronaldo, Robinho, Ramos) vált átigazolási ügyben az Európa-bajnokság végéig aligha történik előrelépés.

Sergio Ramos is kizárólag a spanyol válogatottra koncentrál, annyit azért kibökött, hogy megtisztelő számára a „vörös ördögök” ajánlta, hozzátéve: „várjuk meg az Eb végét, s aztán meglátjuk, mi történik.”

tudósító

Kint jár az Európa-bajnokság helyszínein? Van egy fotója, videója, tudósítása? Töltse fel az FN-tudósítóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik