Élet-Stílus

Alexandersson is kidőlt a svédeknél

A svédeknél csőstül jön a baj: Christian Wilhelmsson számára villámgyorsan véget ért az Eb, és Niclas Alexandersson sem léphet pályára a spanyolok ellen.

Niclas Alexandersson – Christian Wilhelmssonhoz hasonlóan – a görögök ellen 2-0-ra menyert találkozón dőlt ki a sorból, és vádlisérülése miatt biztosan nem lehet ott a pályán a spanyolok elleni szombati találkozón, de az oroszok elleni játéka is kérdéses. Utóbbi mérkőzésre június 18-án kerül sor.

„Nagyon remélem, hogy a csoport zárómeccsén már futballozhatok, ugyanakkor sajnos ez még egyáltalán nem biztos” – nyilatkozta szomorúan a 36 éves labdarúgó.

Niclas Alexandersson csak szurkolhat a spanyolok ellen (Getty)

Niclas Alexandersson csak szurkolhat a spanyolok ellen (Getty)

A csapatorvos Anders Valentin szerint néhány napot várni kell ahhoz, hogy Alexanderssonnal kapcsolatban biztosat lehessen mondani. Az viszont már korábban eldőlt, hogy a futás közben, egy rossz mozdulat következtében térdsérülést szenvedett Wilhelmssonnal az Európa-bajnokságon már nem számolhat Lars Lagerbäck szövetségi kapitány. Doktor Valentin szerint a középpályásnak legalább három hetet kell kihagynia.

Marica is pihen

Nem játszhat pénteken, az olaszok elleni Európa-bajnoki mérkőzésen Ciprian Marica, a román labdarúgó-válogatott csatára, akit hétfőn agyrázkódással szállítottak kórházba.
Marica a románok hétfő délelőtti tréningjén ütközött szerencsétlenül Marius Niculaéval, s ugyan a klinikát még aznap délután elhagyhatta, sérülése nem jött rendbe teljesen.

tudósító

Kint jár az Európa-bajnokság helyszínein? Van egy fotója, videója, tudósítása? Töltse fel az FN-tudósítóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik