Élet-Stílus

Eldőlt Gera sorsa

Gera Zoltán nem hosszabbított szerződést a West Bromwich Albionnal, amelynek honlapja szerint a magyar középpályás Fulhamben folytatja a pályafutását.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya – ahogy néhány napja a menedzsere jelezte – nem fogadta el a Premier League-be jutott West Bromwich ajánlatát, és a birminghami klub honlapja szerint a szintén élvonalbeli Fulhambe igazol.

A BBC internetes kiadása egyébként egyelőre csak valószínűsíti ezt a lépést, miközben a londoniak hallgatnak, legalábbis honlapjukon még semmi hír sincs Gera Zoltán érkezéséről.

„A lehetőségeinkhez mérten a legjobb ajánlatot tettünk Zoltánnak. Többet nem tehettünk. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőre. A WBA-nál mindenki nagyon tisztelte a pályán és azon kívül a profi hozzáállásáért – így Tony Mowbray, a WBA edzője.

Búcsút vesz Birminghamtől (MTI)

Búcsút vesz Birminghamtől (MTI)

A 29 esztendős középpályás 2004-ben, a Ferencvárostól
igazolt a birminghami klubhoz, melyben 154 mérkőzésen 25 gólt szerzett. A „Magic Magyarnak” döntő érdemei voltak abban, hogy a WBA az idén feljutott az angol élvonalba.

A bajnoki hajrában Wolverhampton és Norwich ellen is győztes gólt szerzett, összesen 11 találatig jutott az együttesben, amely az FA-kupában is jól szerepelt, egészen az elődöntőig jutott, ott a végső győztes Portsmouth állította meg.

Gerának június végén jár le a szerződése, és – bár a Portsmouth, a Wigan, a Middlesbrough, a Bolton Wanderers, valamint a portugál Benfica is megkereste – csaknem biztos, hogy a londoni Fulham játékosaként láthatjuk a jövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik