Élet-Stílus

Ronaldo a Realban szeretne játszani

A Manchester United portugál sztárja váratlan kijelentéssel sokkolta az angol bajnok szurkolóit. Szeretnék a Real Madridban futballozni – mondta Cristiano Ronaldo, akit heti 92 millió forinttal csábít a királyi gárda.

Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid minden idők eddigi legnagyobb futballistafizetését, heti 300 (!) ezer fontot – csaknem 92 millió forint – kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának. A Daily Express című napilap szerint a spanyolok ötéves szerződéstervezetet tettek a 23 éves klasszis elé, amely összesen 75 millió fontról szól.

Maga az érintett egy brazil weblapnak ekképp nyilatkozott: “Szívesen játszanék a Real Madridban. Persze csak akkor, ha a spanyolok valóban kifizetik nekem ezt az összeget, és megállapodnak a Manchester Uniteddel is. De ez nem rajtam múlik” – nyilatkozta Ronaldo, majd hozzátette: “Az elkövetkező napokban kizárólag az Európa-bajnokságra szeretnék koncentrálni.”

Csak az Eb után derül ki, hogy elszerződik-e? (MTI/EPA)

Csak az Eb után derül ki, hogy elszerződik-e (MTI/EPA)

Ronaldo az elmúlt szezonban 42 találatot szerzett a Manchester Unitedben, és a Premier League mellett a Bajnokok Ligájában is csúcsra ért.

A portugál nyilatkozata óriási meglepetést okozott, már csak azért is, mert néhány napja a Real Madrid elnöke még úgy nyilatkozott, hogy nem lát esélyt a portugál zseni leigazolására. A Vörös Ördögök edzője, Sir Alex Ferguson pedig sokadszorra jelezte, hogy nem akarják eladni a portugál középpályást. “Szeretnénk, ha még hosszú évekig nálunk maradna. Fantasztikus szerződése van a klubbal – teljesen jogosan, hiszen ő a világ legjobb futballistája.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik