Élet-Stílus

Panucci is kidőlt az olaszoknál

Négy nappal azután, hogy Fabio Cannavaro kidőlt a sorból, Christian Panucci is megsérült az Európa-bajnokságra készülő olasz labdarúgó-válogatottban.

Az AS Roma veterán védője az olasz együttes pénteki edzésén sérült meg. Éppen kétérintéses játék folyt a pályán, amikor Christian Panucci futás közben a jobb térdéhez kapott, és lesántikált a pályáról. A 35 éves labdarúgó rossz mozdulat következtében sérült meg, lévén senki sem ért hozzá.

Erősen kérdéses a játéka a hollandok ellen (Getty)

Kérdéses a játéka a hollandok ellen (Getty)

A vizsgálatok ugyanakkor nem állapítottak meg komoly sérülést, a védő vélhetően csak húzódást szenvedett, és elképzelhető, hogy felépül a Hollandia elleni csoportmeccsig, amelyen Roberto Donadoni szövetségi kapitány kezdőként számítana rá.

Amennyiben mégsem gyógyulna fel gyorsan, az bizony komoly csapás lenne a szakvezetőnek, tekintve, hogy a csapatkapitány Fabio Cannavaro hétfőn bokaszalag-szakadást szenvedett, és ezért nem léphet pályára a szombaton kezdődő tornán.

A világbajnok olaszok a hollandok mellett a francia és a román válogatottal kerültek azonos csoportba, a C jelűbe.

Kint jár a foci-Eb helyszínein? Vagy egy fotója, videója, tudósítása az előkészületekről? Töltse fel az FN-tudósítóba!

Változás a lengyel keretben

Jakub Blaszczykowski térdszalag problémája miatt biztosan nem léphetne pályára az Eb csoportkörében, ezért Leo Beenhakker szövetségi kapitány Lukasz Piszczeket, a Hertha BSC 23 éves labdarúgóját jelölte helyére a keretbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik