Élet-Stílus

Gera a Fulhamhez igazol?

Angol lapértesülések szerint Gera Zoltán, a magyar válogatott csapatkapitánya elhagyja az élvonalba jutott West Bromwich Albiont, és a szintén a Premier League-ben érdekelt Fulham együttesében folytathatja a pályafutását.

A West Bromwich Albion 29 éves magyar válogatott középpályása a Daily Mirror című napilap internetes honlapja szerint döntött, és a londoniakat választja, annak ellenére, hogy a Portsmouth, a Wigan Athletic, a Middlesbrough, a Bolton Wanderers, valamint a portugál Benfica is megkereste.

Profi klubok is szívesen vennék, ha Gera aláírna (MTI)

Profi klubok is szívesen vennék, ha Gera aláírna (MTI)

A skysports.com cikke ugyanakkor arról tudósít, hogy noha a magyar válogatott csapatkapitánya csaknem biztosan elhagyja jelenlegi együttesét, csak a következő napokban határoz arról, hogy melyik klub mezét viseli a jövőben. „Két-három csapat is érdeklődik iránta, és már ajánlatokat is kaptunk” – nyilatkozta a Sky Sportsnak Vladan Filipovics, Gera Zoltán menedzsere.

„A West Bromwich is tett egy utolsó kísérletet a megtartására, de szerintem Gera távozni fog, lévén van jobb ajánlata is. A következő néhány napban dönt majd a jövőjéről” – tette hozzá.

Gera 2004-ben a Fraditól igazolt a WBA-hoz, amelynél a hónap végén lejár a szerződése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik