Élet-Stílus

Kaká a Chelsea-ben?

Lapértesülések szerint a Chelsea kivetette a hálóját Kakára, az AC Milan brazil sztárjára, akiért két játékost, továbbá némi készpénzt is adna cserébe.

A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Ligakupában is ezüstérmes angol klub merész erősítési terveket szövöget. Roman Abramovics, a csapat milliárdos tulajdonosa – aki nem csak trófeákra vágyik, látványos támadófutballt is szeretne látni a Stamford Bridge-en – most Kakára vetette ki a hálóját, készpénz mellett a védő Ricardo Carvalhót, valamint a csatár Didier Drogbát adná az AC Milan aranylabdás támadójáért.

Noha a Milan februárban hosszabbított a brazillal, az ajánlat akár vonzó is lehet az olaszok számára, tekintve, hogy szívesen látnák soraikban Drogbát, s a védelem megerősítése is jól jöhet.

Londonba igyekszik? (Getty)

Londonba igyekszik? (Getty)

Ugyanakkor nem a jelenleg térdműtétje után lábadozó Kaká
az egyetlen extraklasszis, akit a közelmúltban szóba hoztak a londoni együttessel. Ebben a hónapban a barcelonai Lionel Messi átigazolása is felmerült – az a hír járta, hogy a Chelsea akár 80 millió fontot is áldozna az argentin „varázsló” megszerzésére.

Abramovics persze nem csak a csapatba, hanem Avram Grant menesztése után a kispadra is keresi a megfelelő embert.

A legfrissebb információk szerint a menedzseri állásra az FC Barcelonának nemrég búcsút intő Frank Rijkaard és a jelenlegi orosz szövetségi kapitány, Guus Hiddink a leginkább esélyes.

Bár az olasz La Repubblica szerint az sem kizárt, hogy Carlo Ancelotti lesz a Chelsea edzője. A szakvezető Genfben találkozott és tárgyalt Abramoviccsal. A randevút tagadó Ancelotti helyzete idén megrendült Milánóban, az olasz sajtó úgy tudja, helyét a világbajnok Marcello Lippi veszi át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik