Élet-Stílus

Bombaerős lehet a Manchester United

A nyáron még tovább erősödhet a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United. Sir Alex Ferguson menedzser körülbelül 50 millió fontért három labdarúgót igazolna.

Sir Alex Ferguson tovább izmosítaná a jelenleg is hihetetlenül erős, angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes együttesét. A Daily Mirror című lap szerint a skót menedzser Micah Richards (Manchester City), valamint Luis Fabiano és Daniel Alves (mindkettő Sevilla) megszerzésén fáradozik, és minél hamarabb, úgy két héten belül pontot is tenne az igazolások végére.

A három játékos szerződtetése körülbelül 50 millió fontjába kerülhet a MU-nak. Az angol válogatott Richards 20, míg vonal mellett fel és le száguldozó, emellett életerős pontrúgásokkal veszélyeztető Alves és a legutóbbi szezonban 44 meccsen 34 gólt szerző Fabiano együtt 30 milliót kóstálhat – így a Mirror.

Daniel Alves is Manchesterbe kerülhet

Daniel Alves is Manchesterbe kerülhet

Persze nem csak érkeznek, hanem távoznak is játékosok a BL-győztestől. A védő Gerard Pique már meg is egyezett a Barcelonával, és várhatóan Louis Saha és Mikael Silvestre is búcsút int az Old Traffordnak. Cristiano Ronaldo eladásáról viszont hallani sem akarnak Manchesterben, jóllehet, a Real Madrid még mindig nem mondott le a portugál megvételéről.

A Manchester Unitednél éppen ezért kilátásba is helyezték, hogy bepanaszolják a madridi egyesületet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA), miután az az idevonatkozó szabályok felrúgásával igyekszik megszerezni a játékost.

Gilardino Firenzében

A Fiorentina leigazolta Alberto Gilardinót, az AC Milan labdarúgóját. A 25 éves támadóért – aki ötéves szerződést kötött új klubjával – 14 millió eurót fizetett a firenzei alakulat, amely a következő szezonban – éppen az AC Milant megelőzve a pontvadászatban – a BL-ben indulhat.

Gilardino 2005-ben a Parmától szerződött Milánóba, ahol 94 mérkőzésen 36 gólt lőtt, ám a most befejeződött bajnoki szezonban már többnyire csak a kispadon ült. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik