Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: hangyabonbon és skorpióvodka

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Gyémántban a tengerparton
Top 10 legdrágább gyorsétel és fagyi
Szemünk fényei, csúcsnapszemüvegek
Grillsütők kicsiknek, nagyoknak

Bár az ehető rovarok régóta szerepelnek egyes országok ételkínálatában, mostanra az európai ínyencek is felfedezték e különlegességeket. Beszállítójuk termékeiből válogattunk.

—-Csokis hangya—-

A hangyabonbon az egyik legnépszerűbb termék a honlap szerint. A Witjutie az ausztrál őslakosok egyik legkedveltebb csemegéje, amelyet befűszerezve fogyasztanak. Ugyancsak nagy élvezettel eszik éjszakai gyorsbüfékben Thaiföldön, persze jó hideg sörrel!

Csúcsfogyasztó: hangyabonbon és skorpióvodka 1

Itt az európai kultúrkörben, ahogy erre felé hívják, az entomofágia, vagyis rovarevés viszont igen különleges fajtája a delikátok fogyasztásának. A rovarok az egyik legmagasabb proteinforrások, jóval gazdagabbak, mint a csirkehús, mellesleg koleszterinmentes kiadásban. Az árak pedig nem annyira borsosak, a hangyabonbon például alig 4 font.

—-Skorpiós nedű—-

Az italkülönlegességek kedvelőinek van skorpióvodka. A belevalót külön farmon termelik, és mielőtt belekerül az üvegbe, egy speciális eljárással kivonják a mérgező anyagokat belőle. A termék kedvelői szerint az ital kitűnően hat a libidóra, csökkenti a magas vérnyomást, és megszünteti a koros akadályokat a véráramban.

Csúcsfogyasztó: hangyabonbon és skorpióvodka 2

Az üvegben lévő állat teljes egészében fogyasztható, azonban felhívják a figyelmet a fullánk óvatos fogyasztására. Árban kicsit erősebb, egy 25 centiliteres üveg 16 font.

—-Ice-hangya—-

Gyereknek a jégkrém szekcióban is csak különleges található. A mentolos hangyás nyalóka. Maguk a hangyák is fűszeres ízűek, kissé a csilis ízre hasonlítanak. A hangyák felturbózzák az energiát, a mentol pedig jó leheletet biztosít! Egy csomag mindössze 3,25 font.

Friss lehelet!

Friss lehelet!

Javasoljon Ön is terméket a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik