Élet-Stílus

Új igazgatóság az FTC élén

admin
admin

2008. 05. 19. 18:52

Az angol többségi tulajdonba került FTC Labdarúgó Zrt. hétfői közgyűlésén megválasztották a részvénytársaság új vezetőségét.

Az igazgatóságba a befektető Real Esplande tulajdonosán, Kevin McCabe-en kívül Terry Robinson, John Burnley, Jason Rockett, Patrick Vangoidsenhoven, Rieb György, Horváth Gábor és Berki Krisztián került be. Várhatóan az FTC Zrt. jövőbeni elnöke Robinson, vezérigazgatója pedig Berki lesz.

“Nagy örömmel tekintek a Berki Krisztián vezérigazgatóval közös munka elé” – mondta a Fradi honlapján a közgyűlésre Magyarországra látogató Terry Robinson. – Remélem, hogy a Fradi-család valamennyi tagjával hatékonyan tudunk majd együttműködni, és a klub a pályán, valamint a gazdasági mutatóit tekintve is hamarosan eredményes lesz.”

McCabe és Rieb (ftc.hu)

McCabe és Rieb (ftc.hu)

“Egy hosszú folyamat végére tettünk ma pontot, egyszersmind egy új korszak vette kezdetét” – mondta Kevin McCabe, a labdarúgó klub többségi tulajdonosa. – Mindenekelőtt köszönteni szeretném a Fradit klubjaink családjában, mely immár kontinenseket ölel át. A csapat szurkolóit pedig biztosíthatom arról, hogy legfőbb célunk a Ferencvárost újra a zöld-fehér tradíciókhoz méltó magaslatokba emelni. Az elmúlt hónapokban megkezdett munkát kell folytatnunk, a már újonnan felállt FTC zRt. igazgatóságának vezetőivel. Köszönöm az FTC, valamint az FTC Zrt. elnökségének erőfeszítéseit – hiszen nehéz körülmények között is életben tartották a labdarúgó csapatot -, és a Fotex partnerségét.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.