Élet-Stílus

Strucchússal etetik olimpikonjainkat

Mintegy négyszázan vettek részt azon a tatai összejövetelen, amelyen korábbi olimpiai bajnokok, illetve jelenlegi olimpikonok tesztelték az edzőtábor megreformált konyháját.

A XXI. századi igényeknek megfelelően lett átalakítva a tatai edzőtábor konyhájának a kínálata. Többek között csökkentették a fagyasztott árukat, növelték a zöldségek és gyümölcsök, vagyis az egészséges alapanyagok mennyiségét, és a kínálat olyan újdonságokkal bővült, mint például a strucchús – közölte Orbán István, a tatai Olimpiai Központ vezetője.

A szabadtéri programra meghívást kapott az Olimpiai Bajnokok Klubja, a jelenlegi versenyzőket pedig többek között öttusázók, vívók, atléták, sportlövők, ökölvívók és súlyemelők képviselték.

A kerti parti költségeit a támogatók állták, a sütés-főzést a neves séf, Benke László irányította, de rajta kívül is a szakma jeles képviselői igyekeztek megfelelni a tesztelők elvárásainak. A hangulatos összejövetelen volt pékáru-bemutató, bor-, illetve pálinkakóstoló, a zenei aláfestést pedig a tatai katonazenekar szolgáltatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik