Élet-Stílus

Londonban debütált a Szex és New York-film

Az 1999-től öt éven át futó tévésorozat már eddig is szinte példátlan sikert aratott. A moziváltozat Sarah Jessica Parker társproduceri közreműködésével készült.

Sikoltozó rajongók ezreinek sorfala között, elképesztő ruhakölteményekben vonult végig a híres londoni mozinegyed, a Leicester Square vörös szőnyegén a Sex and the City (Szex és New York) négy hölgyszereplője a rendkívüli sikerű tévésorozat mozifilmváltozatának hétfő esti világpremierjén. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon – azaz Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda – kedvéért sokan 12 órát ácsorogtak a csaknem 30 fokos kora nyári londoni kánikulában, de megérte, hiszen a főszereplők hosszasan csevegtek az első sorokban álló szerencsésekkel.

A bemutatón is elképesztő ruhakölteményekben jelentek meg a főszereplők (fotó: MTI/EPA)

A bemutatón is elképesztő ruhakölteményekben jelentek meg a főszereplők (fotó: MTI/EPA)

Arról, hogy az ízig-vérig New York-i sztori mozifilmjének világpremierje miért Londonban volt, Sarah Jessica Parker – aki virág- és fűszerű képződményekkel ékesített zöldes kalapféleségben díszelgett – a BBC-nek csak annyit mondott: „A főnökeink így akarták.” Lesz azért nagy premier New Yorkban is, mielőtt a film május 28-án elindul világhódító útjára.

Hogy lesz-e folytatás, arról még nincs egyezség. A londoni bemutató előtt Kim Cattrall azt mondta: reménykedik benne, Sarah Jessica Parker azonban csak annyit volt hajlandó mondani erről, hogy ő egyelőre nem tekint messzebbre a mánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik