Élet-Stílus

MU: Luis Fabiano a kívánságlista élén

Nagyágyúkkal erősítené meg az amúgy is „acélos" csapatát a Manchester United. Az angol klub kívánságlistájának élén a Sevilla brazil támadója, Luis Fabiano áll.

A brazil válogatott támadót, aki 38 találkozón 33 gólt szerzett a mostani szezonban, nem csak a Manchester United szúrta ki magának, lévén Luis Fabianót a Manchester City, az AS Roma, a Tottenham Hotspur, valamint a Real Madrid is vinné. A „vörös ördögök” képviselői többször is megnézték játék közben a csatárt, akinek leigazolásával a klub vezetői is egyetértenek.

Megszerzése persze nem lesz egyszerű, a többi kérő mellett már csak azért sem, mert a Sevilla nagy summát, 44 millió eurót kér érte, de állítólag a szerződésében szerepel egy olyan záradék, amely kimondja, akár hétmillióért is vihető. A játékos korábban úgy nyilatkozott: örömmel veszi az angol klubok érdeklődését, mivel szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben.

A Manchester Unitedben folytatja? (football-wallpapers.com)

A Manchester Unitedben folytatja? (football-wallpapers.com)

A MU egyébként rajta kívül több játékos is kiszemelt: Fabiano mellett Daniel Alvest (Sevilla), Jose Bosingwát (Porto) és Micah Richardst (Manchester City) is az Old Traffordra csábítaná. A Real Madrid pedig onnan vinné el Cristiano Ronaldót. A spanyol bajnokcsapat, illetve annak első embere, Ramon Calderon akár 80 millió eurót is megadna a 23 éves portugál klasszisért.

A Real nyugodtan tervezheti a jövőt, tekintve, hogy már korábban bebiztosította újabb bajnoki címét, a MU-ra viszont még egy fontos csata vár.

A Manchester United csak jobb gólkülönbségével előzi meg a Chelsea-t (ez +56, illetve +39), ekképp a képlet egyszerű: ha a listavezető „vörös ördögök” az utolsó körben, a Wigan vendégeként legalább annyi pontot szereznek vasárnap, mint a Chelsea hazai pályán a Bolton ellen, megvédik címüket. Ellenkező esetben a „kékek” a bajnokok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik