Élet-Stílus

A balhés Pete Doherty is jön a Szigetre

A korábban bejelentett zenekarok/előadók mellé csatlakozott a Babyshambles, Alanis Morissette, Carl Cox , Ferry Corsten, a Justice, a Pendulum. Még május idusáig olcsóbban lehet bérletet venni a Szigetre.

Május 15-ig még 7500 forintot spórolhat, aki ottalvós bérlettel, 5000 forintot, aki hazamenős bérlettel készül a Szigetre. Az ottalvósok május közepéig 30 000 forintért hét napot kapnak, hisz a bérlet érvényes a Magyar Dal Napja hétórás monstrekoncertjére, a nulladik napi Iron Maidenre és a fesztivál öt napja alatti koncertekre.

Az új szerzemények közül Pete Dohertynek a zenekara Babyshambles emelhető ki – akivel még a hazai életmódmagazinok hasábjain is találkozhatunk – a Libertines együttes egykori társ-frontembere, a szupermodell Kate Moss egykori pasija, visszatérő börtönlakó, ünnepelt rosszfiú. Afféle punkba oltott Arthur Rimbaud, egy kis Dickens beütéssel.

Pete Doherty

Pete Doherty

A másik az anyai ágon magyar származású kanadai-amerikai Alanis Morissette, az elmúlt bő tíz esztendő egyik legfontosabb és legsikeresebb énekesnője. Alanis 2008-ban Flavors Of Entanglement címmel új albumot ad ki és azt turnén is bemutatja, s e turné egyik állomása a 2008-as Sziget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik