Élet-Stílus

Komoly konkurenst kapott az iPhone

A világ egyik legnagyobb tenyérgépgyártója, a HTC bejelentette új készülékét és kezelőfelületét. Úgy néz ki, van olyan vállalat, mely képes Windows Mobile alapokon is konkurenciát teremteni az Apple csúcskészülékének, az iPhone-nak.

Az elmúlt pár napban szinte minden kiderült arról, amit a tajvani gyártó a nagyközönség elé tárt. Azonban csak most láthattuk először a felhasználói felületeket és a végleges készülékspecifikációkat. A nagy durranás a tényleg vékonyra sikerült fekete gyémánt, a HTC Touch Diamond PDA telefon, mely elvileg Európában és Ázsiában a következő hónapban már kapható lesz. A fejlesztők elkészítették a Bill Gates operációs rendszerét a lehető legjobban elrejtő 3D-s animációs kezelőfelületet.

Az ára még titok

Az ára még titok

Az új HTC PDA-k már Windows Mobile 6.1 operációs rendszert kapnak. A Diamond ráadásul forgatásérzékelővel készül, és ugyan gyanúsan kicsi az akkumulátora (900 mAh), HSDPA mobilnet és VGA-kijelző is van benne (specifikáció). Teljes értékű Opera böngészőt kap, és közvetlen YouTube-támogatást. De a zenéket is egyetlen érintéssel indíthatjuk. A kapcsolódó linken a gyártó által megosztott kilenc új YouTube-videót nézhetik meg azok, akiknek az alábbi nem elég. Árakról még nem beszélt a HTC.

3.2 megapixeles kamerával

3.2 megapixeles kamerával

Ajánlott videó

Olvasói sztorik