Élet-Stílus

Goda Krisztina új filmet forgat

Hazugság, szerelem, illúziók és az örök dilemma; vajon bűvésznek lenni jobb, aki tudja, hogy minden csalás, vagy a nézőnek, aki egy pillanatra elhiszi, hogy csodát lát – ezekre a kérdésekre keresi a választ Goda Krisztina legújabb filmje, a Kaméleon. A forgatókönyvet a rendező Divinyi Rékával közösen írta.

A főleg budapesti helyszíneken készülő filmet július 6-ig forgatják és várhatóan az év végén kerül a mozikba. A főbb szerepekben Nagy Ervint, Hámori Gabriellát, Csányi Sándort, Kulka Jánost és László Zsoltot láthatjuk.

A film főhőse a harmincas éveiben járó Gábor, aki azt csinálja, amiben a legjobb: hazudik. A jóképű férfi magányos, csúnyácska nőket hálóz be, elhalmozza őket bókokkal, ígéretekkel, egy boldog élet illúziójával, majd pár hét múlva távozik a megtakarított pénzükkel. Az üzlet jól megy, Gábor és barátja Tibi, felderítik, mire vágynak a nők, és teljesítik minden álmukat, egy ideig. Gábor azonban unatkozni kezd, elege van a középszerű, butácska nőkből, valódi kihívásra vágyik. Megismeri Hannát, a gazdag és híres balerinát, majd elhatározza, hogy magába bolondítja a lányt. Hanna azonban nem dől be az olcsó bókoknak, és Gábor rájön, hogy nála egészen más stratégiára van szükség.

Goda Krisztina nevéhez fűződik a Csak szex és más semmi című vígjáték és az 1956-os forradalomnak emléket állító Szabadság, szerelem című angol-magyar koprodukcióban készült film is, de több rövid- és reklámfilmet rendezett már itthon. A rendező az angol állami filmfőiskola, a National Film and Television School filmrendezői szakán szerzett diplomát és a Los Angeles-i University of California forgatókönyvírói szakát is elvégezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik