Élet-Stílus

FTC: Lipcsei kikerült a keretből

Lipcsei Péterre nem számít a Ferencváros edzője a Tuzsér elleni bajnokin, Bobby Davison ugyanis kíváncsi arra, mire megy a csapat a rutinos játékos nélkül.

Lipcsei Péter nélkül készül az NB II Keleti csoportjában 11 pontos hátrányban lévő Ferencváros a Tuzsér elleni vasárnapi mérkőzésre. A hír meglepő, hiszen a futballista 36 évesen is a csapata legjobbja, ráadásul ősfradista, a szurkolók kedvence.

A klub honlapján Berki Krisztián, az FTC zRt. igazgatóságának elnöke arról számol be, hogy Bobby Davison, a zöld-fehérek angol vezetőedzője a játékossal egyeztetve határozott úgy, hogy a vasárnapi bajnoki találkozón nem számít a játékára.

Lipcsei Péter nem játszik a Tuzsér ellen (MTI)

Lipcsei Péter nem játszik a Tuzsér ellen (MTI)

„Szeretném leszögezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy bármiféle személyes probléma idézte volna elő a helyzetet. Lipcsei Péter helye biztos a csapatban, továbbra is élvezi az edző bizalmát. Szakvezetőnk pontosan tudja, mire képes a csapatkapitányunk, mire képes együttesünk, ha ő is a pályán van, vezetőedzőnk a Tuzsér elleni mérkőzésen elsősorban azt szeretné felmérni, mások mire képesek Lipcsei posztján” – mondta Berki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik