Élet-Stílus

Nem igazol Barcelonába a Bayern világbajnoka

Lúcio, az idén triplázásra készülő Bayern München brazil védője leszögezte: nem igazol a Barcelonához, mivel remekül érzi magát a jelenlegi klubjánál.

„Nincs okom elhagyni a jelenlegi csapatomat, jól érzem magam itt, szóval maradok a Bayern Münchenben. A döntésem végleges” – jelentette ki a brazil védő a Bild című lapnak.
A játékos nyilatkozata azért érdekes, mert az a hír járta, hogy a nyáron esetleg a Barcelonához igazol. A katalán sztárklub állítólag 20 millió eurót is leszurkoltak volna érte a Bayernnek.

Hűséges a Bayernhez (Getty)

Hűséges a Bayernhez (Getty)

Lúcio eddig 203 meccset húzott le a Bundesligában, és ezeken középső védő létére 21 gólt szerzett. 2004-ben a Bayer Leverkusentől igazolt a bajor csapathoz, mellyel két bajnoki címet szerzett, 2005-ben és 2006-ban, de minden bizonnyal idén is aranyérmet akasztanak a nyakába, miután a Bayern München előnye jelenleg 12 pont az üldözőkkel szemben.

Ráadásul a gárda a Német Kupát már elhódította, és még az UEFA-kupát is begyűjtheti – ámbátor éppen Lúcio öngólja miatt került nehéz helyzetbe: 1-1-gyel várja az orosz Zenit elleni szentpétervári visszavágót a sorozat elődöntőjében.

A 29 esztendős hátvéd 65-szörös brazil válogatott, és a nemzeti csapattal 2002-ben világbajnoki címet szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik