Élet-Stílus

Brazil futballsztárok dedikáltak a Westendben

Bő egy órán át dedikált és beszélgetett a rajongókkal a Brazil Masters94 két futballsztárja és Carlos Alberto edző. brazil válogatottra Az 1994-es világbajnok brazil labdarúgó-válogatottra épülő Brazil Masters94 a Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttessel mérkőzik meg szombat este.

Bebeto, Ricardo Rocha és Carlos Alberto 14 és 15 óra között a fővárosi Westend City Center második emeletén található Nike üzletben találkozott a miattuk összegyűlt 200-250 szurkolóval. Többnyire labdákat, cipőket és autogramkártyákat dedikáltak, illetve cipőt is választottak a szombati meccsre.

Az 1994-ben világbajnok brazil válogatottra épülő együttes szombaton 19:30 órától a Honvéd bajnokcsapataiból összeállított gárdával találkozik a Bozsik Stadionban. Pénteken 17 órától mindkét csapat megtartotta meccs előtti edzését. A másfélórás gyakorláson a játékosok cicáztak, majd külön-külön félpályán kétkapus játékkal zárták az átmozgatást.

Bebeto, Ricardo Rocha és Carlos Alberto kitartóan állta a rajongók rohamát (fotó: Gáti András/FN)

Bebeto, Ricardo Rocha és Carlos Alberto kitartóan állta a rajongók rohamát (fotó: Gáti András/FN)

A brazil csapatot olyan szupersztárok alkotják, mint Aldaír, Leonardo, Rai, Claudio Taffarel, vagy Bebeto, edzőjük pedig Carlos Alberto. A találkozót Puhl Sándor vezeti majd, aki az 1994-es vb-döntőt is dirigálta, ráadásul azt a sípot fújja majd, amit 14 évvel ezelőtt. A mérkőzés érdekessége, hogy a Honvéd Championsban pályára lép egy vendégjátékos, Lothar Matthäus korábbi magyar szövetségi kapitány személyében. A szervezők reményei szerint teltházas összecsapás nyereségét a Magyar Futballakadémia kapja meg.

A Brazil Masters94 csapatát Pellady Péter cége, a Honvéd marketing partnere, a Permiras 2007-ben hozta létre, s a 2014-es brazíliai világbajnokságot hivatott népszerűsíteni. A sorozat éppen a magyarországi gálameccsel veszi kezdetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik