Élet-Stílus

A Real Ibrahimovicra, az Inter Evrára hajt

A Real Madrid kedvező ajánlatott tett a svéd Zlatan Ibrahimovicért az Internek, amely Patrice Evrát, a Manchester United francia védőjét szúrta ki magának.

Az olasz Corriere dello Sport arról tudósít, hogy a Real Madrid igencsak kecsegtető ajánlatot tett az Internek, állítólag kereken ötven millió eurót plusz a mali Mahamadou Diarrát adná a svéd Zlatan Ibrahimovicért, aki a minap úgy nyilatkozott, valamikor szívesen kipróbálná magát Angliában vagy Spanyolországban.

Az olasz napilap szerint jó esély van a megállapodásra. Egyrészt a svéd csatár krónikus térdsérüléssel bajlódik, most nem is játszik, azaz jó pénzért megérheti túladni rajta, másfelől Diarra megszerzésének lehetősége is kedvére lehet az Internek, lévén milánói klub amúgy is kinézte magának a Realnál, pontosabban Bernd Schuster edzőnél kegyveszetté vált középpályást.

Irány Madrid? (sportisland.net)

Irány Madrid? (sportisland.net)

A német edző remek csatárnak tartja Ibrahimovicot, továbbá elismerte: nagyon örülne, ha a svéd gólzsákra is számítatna a következő szezontól. Az Inter is tervezgeti már a jövőbeli csapatát, melyben biztos helye lenne Patrice Evrának.

A francia balhátvéd posztja egy legjobb játékosává nőtte ki magát a Manchester Unitedben (2006-ban, a Monacotól igazolt az Old Traffordra), ám a szerződése jövő lejár, és az angol klub vezetői egyelőre nem tudtak megegyezni vele a hosszabbításról. Az Inter mellett egyébként a Juventus is szívesen látná Evrát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik