Élet-Stílus

Kinevezték a Domino-Honvéd új edzőjét

Július elsejétől Vad Lajos lesz a Domino-Honvéd vízilabdacsapatának vezetőedzője. A 43 éves szakember Kovács Istvánt követi a kispadon.

Az egyesületnek – mint ahogy azt a közleményében kifejti -, három jelöltje volt a posztra, közülük a választás Vad Lajosra esett, akinek irányításával 2000-ben bajnokságot, egy évvel később pedig Szuperkupát nyert az FTC pólócsapatával.

A jelenleg a KSI fiatal vízilabdázóival foglalkozó 34 esztendős trénerrel e hét végén köt szerződést a Domino-Honvéd. Vad Kovács Istvánt követi a kispadon – őt azután mentették fel, hogy a gárda nem jutott be a bajnokság döntőjébe.

A Honvéd új edzője (MTI)

A Honvéd új edzője (MTI)

Vad Lajos várhatóan július elsején kezdi meg munkáját a Kőér utcában, de már ezt megelőzően is résztvevője lesz azoknak a tárgyalásoknak, amelyek elsősorban a hatszoros magyar bajnok együttes játékosállományának átszervezésével kapcsolatosak.

A Domino nagy csatában kapott ki a Vasastól az elődöntőben, majd a harmadik helyért zajló párharc során simán legyőzte a Szegedet, ezzel bronzérmes lett az ob I-ben, így a következő szezonban indulhat az Euroligában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik