Élet-Stílus

Foci-Eb: sztárszakácsok főznek az utazókra

Különleges módon melegít be a Lufthansa az év egyik legnagyobb sporteseményére. A svájci-osztrák közös futball Európa Bajnokság kezdete előtt Reto Mathis mesterszakács fogásait kínálja a német légitársaság tengerentúli járatain.

A svájci St. Moritz-ban található „La Marmite“ étteremben dolgozó szakács állította össze a május és június során a Lufthansa First és Business Class osztályain utazók menüjét.

A First Class utasai előételek közül a folyami rákpástétom, vagy a lime-mal kevert crème-fraîche közül választhatnak. A gazdag főétel kínálat többek közt zsályás gyöngytyúk szeletből, sütőtök-gulyásból és túrókrémből áll. A Business Classon utazók pedig például előételként almasalátával kínált tejfölös pisztrángot, főételként fehérsáfrányban pácolt sült fogast választhatnak, amelyet spenótos rizzsel kínálnak.

Ízkavalkád várja a repülőgépen utazókat

Ízkavalkád várja a repülőgépen utazókat

A másik házigazda, Ausztria sem maradhatott ki a sztárséf programból. A keleti partra érkező Lufthansa-járatok utasai májustól egy exkluzív sushi-dobozt is választhatnak menüként, amelyet az osztrák Mario Lohninger állított össze. A doboz többek közt szezámbundába göngyölt sushit, sajtot és zöldtea-krémbe ágyazott garnélarákot tartalmaz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik