A svájci St. Moritz-ban található „La Marmite“ étteremben dolgozó szakács állította össze a május és június során a Lufthansa First és Business Class osztályain utazók menüjét.
A First Class utasai előételek közül a folyami rákpástétom, vagy a lime-mal kevert crème-fraîche közül választhatnak. A gazdag főétel kínálat többek közt zsályás gyöngytyúk szeletből, sütőtök-gulyásból és túrókrémből áll. A Business Classon utazók pedig például előételként almasalátával kínált tejfölös pisztrángot, főételként fehérsáfrányban pácolt sült fogast választhatnak, amelyet spenótos rizzsel kínálnak.
Ízkavalkád várja a repülőgépen utazókat
A másik házigazda, Ausztria sem maradhatott ki a sztárséf programból. A keleti partra érkező Lufthansa-járatok utasai májustól egy exkluzív sushi-dobozt is választhatnak menüként, amelyet az osztrák Mario Lohninger állított össze. A doboz többek közt szezámbundába göngyölt sushit, sajtot és zöldtea-krémbe ágyazott garnélarákot tartalmaz.