Élet-Stílus

Régi áron adják az eredeti kőbányait

Új néven és új arculattal nyit az eddig Copacabana Beach néven ismert szórakozóhely. Ezúttal a szervezők egy valódi Duna-parti party helyszínnel lepik meg a szórakozni vágyókat.

A nyitó buli május 16-án lesz, egy ifiparki együttes, a FERM Együttes koncertjével. Ez volt az-az együttes, amely talán a legtöbb tehetséget adta a magyar rockzenének. Innen indult például Karácsony James (LGT), Szikora Róbert (R-Go), Menyhárt János (V-Motorock), Gerdesits Ferenc (Magyar Állapmi Operaház), Környei Attila (R-Go). Nevük mára már legendává vált.

Környei Attila, Szikora Róbert, Menyhárt János (Menyus ), Gerdesits Ferenc (Bétus ) és Környei Csaba

Környei Attila, Szikora Róbert, Menyhárt János, Gerdesits Ferenc és Környei Csaba

Mindegyik zenész bebizonyította, kivételes tehetségét. Nem véletlen, hogy a zenekart már abban az időben a legprofibb amatőr együttes” jelzővel illették. Most a zenekar 33 év után ismét összeáll a fent említett tagokkal egy koncert erejéig.

A koncert apropóját az adja, hogy az együttes egykori alapítója, a későbbi R-GO együttes nagyszerű gitárosa és alapító tagja, Környei Attila jubilál az idén. A remek zenész, éppen május 16-án tölti be a hatodik x-et.

A Copacabana egy napra átalakul a régi Ifiparkká, megpróbálva felidézni – és nem csak zenében az akkori kor hangulatát. Előkerül az eredeti Kőbányai Világos, amit régi árán kínálnak a szomjas vendégeknek. Újra bevetik a régi jól bevált trükköket, például a helyszínen lehet majd nyakkendőt bérelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik