Élet-Stílus

Kiscsillaggal nyit a Zöld Pardon

A Kiscsillag, Lovasi András zenekara nyitja csütörtökön a budapestiek népszerű szórakozóhelyét, a Zöld Pardont.

A Petőfi híd budai hídfőjénél lévő szabadtéri bulihely tavasztól őszig népszerű együtteseknek és előadóknak biztosít fellépési lehetőséget. A Kiscsillag első lemezének slágerei mellett újabb szerzeményeiből is ízelítőt ad a csütörtöki koncerten.

A Kispál és a Borz frontembere az együttese jelenlegi és volt tagjaiból szervezte a Kiscsillag zenekart. A Kispál első dobosával, Brautigam Gáborral, első basszusgitárosával, Ózdi Rezsővel, valamint a Pál Utcai Fiúk frontemberével, Leskovics Gáborral alakította ki „szabadidős zenekarát”.

Kiscsillaggal nyit a Zöld Pardon 1

Az első koncerteket klub- és fesztiválkoncertek sorozata követte, majd az újabb számokkal elkészült egy demóanyag, végül a Kiscsillag debütáló albuma. Ezt Lovasi András egyik legjobb lemezének tartják. A frissesség, a kötetlenség, a hobbizenekar-jelleg miatt laza, üde, karcos, spontán anyagról van szó.

A budapesti koncerten – a lemezanyagon túl – új számokat is hallhat a közönség. Várhatóan felcsendül majd a legújabb termésből az “Az a világ nincsen”, az “Ülnek a kiscsajok” vagy a “Fishing on Orfű” című daluk is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik