Élet-Stílus

Kiütéssel kupadöntős a Loki

A labdarúgó kupa elődöntőjének első meccsén tulajdonképpen már eldőlt, hogy kik játszhatnak a fináléban. A debreceniek idegenben is öt góllal terhelték meg a másodosztályú Integrál-DAC kapuját, hazai pályán pedig rátettek még egy lapáttal.

A debreceniek jelentős előnyük tudatában nem szakadtak meg az első percekben, látni lehetett a játékosokon, hogy mindenki tisztában van a párharc végeredményével. Az unalmas lötyögést csak néha szakította meg egy-egy helyzetecske, egészen a 36. percig, amikor egy a sorfalról lepattanó Demjén szabadrúgást Bogdanovics vágott a vendégek kapujába.

A fordulás után sem pörögtek fel a felek, az Integral-DAC-on látszott, hogy legalább a visszavágón szeretnének szép eredményt elérni, miután otthon 5-1-re kikaptak a Lokitól. A helyzeteiket azonban szépen sorban elpuskázták, és 20 perccel a rendes játékidő vége előtt Czvitkovics 15 méterről kétgólosra növelte az előnyt.

Nem győzte kiszedni hálójából a labdát a vendégek kapusa (MTI)

Nem győzte kiszedni hálójából a labdát a vendégek kapusa (MTI)

Ekkor valami elszakadhatott a vendégekben, hiszen a védelmük teljesen összeesett, és a magyar bajnok még négy gólt berámolt az utolsó negyedórában. Bogdanovics különösen elemében volt, a szerb támadó összesen négyszer volt eredményes.

A 6-0-s végeredmény azt jelenti, hogy a Loki 10-1-es összesítéssel jutott a kupadöntőbe, ahol minden bizonnyal a Budapest Honvéd várja. A fővárosi csapat az odavágón 4-0-ra verte a Kaposvárt, második meccsre szerdán kerül sor.

Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó:
DVSC-TEVA – Integrál-DAC 6-0
Gól: Bogdanovics (36., 74., 87., 90., a másodikat tizenegyesből), Czvitkovics (71.), Huszák (85.)
Továbbjutott: a DVSC-TEVA, kettős győzelemmel, 10-1-es összesítéssel

Szerdai elődöntő:
Gabona Trans Kaposvár-Budapest Honvéd (0-4) 18 ó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik