Élet-Stílus

Brazíliában térne vissza Ronaldo

Ronaldo, az AC Milan brazil labdarúgója sérüléséből felépülve először hazájában, esetleg a Flamengóban futballozna, hogy visszanyerje formáját és ezt követően térne csak vissza az olasz klubhoz.

“Fantasztikus kapcsolatom van a Milannal, tárt ajtókkal várnak vissza minden percben. Úgy gondolom, remek ötlet lenne egy-két hónapot a brazil bajnokságban játszani, és ha nincs gond, akkor újra piros-feketébe öltözhetek” – nyilatkozta a 31 éves támadó a La Gazzetta dello Sportnak, aki februárban a Livorno elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást.

A kétszeres aranylabdást sérülése után napokon belül megműtötték, de nem sokkal a beavatkozást követően a labdarúgó kijelentette: nem kizárt, hogy be kell fejeznie a pályafutását. Az olasz lapnak már sokkal bizakodóbban nyilatkozott a támadó: “Nem adom fel, nem tudom az életemet a foci nélkül elképzelni. Naponta négy órát dolgozom azért, hogy minél hamarabb visszatérhessek.”

Sokadik súlyos sérülését szenvedte el (MTI/AP)

Sokadik súlyos sérülését szenvedte el (MTI/AP)

Ez persze attól is függ, hogy a felépülése miként halad. “Egyelőre minden a lehető legjobban alakul, az orvosok azt mondták a térdem szépen gyógyul” – mondta a támadó.

Ronaldo – aki kétszer nyerte el az Aranylabdát, valamint háromszor lett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szavazásán az Év játékosa – cáfolta azokat az információkat, miszerint attól ilyen sérülékeny, hogy 1994 és 1996 között a PSV Eindhoven játékosaként tiltott szerekkel kezelték, hogy izomzata elérje az európai “normát”. “Ezekből az állításokból egyetlen szó sem igaz” – mondta a Fenomén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik