Élet-Stílus

Sevcsenko újra a Milanban?

A nyáron visszatérhet az AC Milan együttesébe a jelenleg a Chelsea-ben futballozó ukrán Andrij Sevcsenko - közölte a klub elnöke, Silvio Berlusconi.

„Teljesítményfüggő szerződést ajánlunk, ha elfogadja, visszatér hozzánk” – magyarázta Silvio Berlusconi. Az AC Milan elnöke szívesen látná újra a csapatában az aranylabdás támadót, aki 1999 és 2006 között 173 gólt szerzett az AC Milanban.

A 2006-ban aztán – 30 millió fontért cserébe – a Chelsea-be igazolt, de Londonban nem találta meg a számításait. A hírek szerint szívesen odébb állna, miután képtelen beverekedni magát a Jose Mourinhót szezon közben váltó Avram Grant csapatába.

A Chelsea-nél többnyire a kispadon ül (Getty)

A Chelsea-nél többnyire a kispadon ül (Getty)

Az ukrán labdarúgó valamennyi tétmérkőzést figyelembe véve a Chelsea-ben eddig 21-szer volt eredményes – tegyük hozzá: sérvoperációja miatt a tavalyi szezon idő előtt ért véget a számára, a BL-elődöntőt és az FA-kupa-döntőt is kihagyta.

„Gyakorta beszélek Andrijjal telefonon. Szerintem neki is jót tenne, ha visszatérne hozzánk, és ennek a szurkolóink is nagyon örülnének” – tette hozzá a milánói együttes első embere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik