Élet-Stílus

Szávay párosban is elbukott

Szávay Ágnes befejezte szereplését a Key Biscayne-i tenisztornán, egyesben korán búcsúzott, de párosban sem volt sikeres, a második körben kapott ki az orosz Dinara Szafina oldalán. Mérlege ezzel három meccs, két vereség...

A hullámvölgybe került 19 éves magyar tehetség egyesben a második fordulóban, mivel erőnyerő volt, már az első meccse után búcsúzott a Key Biscayne-i viadalon, miután három szettben kikapott az orosz Jelena Vesznyinától, és párosban sem termett sok babér a számára Dinara Szafina oldalán.

A magyar-orosz duó az első fordulóból még továbbjutott (nagy csatában a Maria Elena Camerin, Jill Craybas olasz-amerikai kettőst verte ki), a másodikban viszont már elbukott.

Szávay Ágnes Key Biscayne-ben sem jött ki a hullámvölgyből (MTI/EPA)

Szávay Ágnes Key Biscayne-ben sem jött ki a hullámvölgyből (MTI/AP)

Kveta Peschke és Rennae Stubbs az első szettben valósággal kiszerválta a rivális párost – az első adogatások 85, a második szervák 56 százalékából pontot csinált -, ekképp Szávaynak, valamint társának egyetlen bréklabdája sem akadt, miközben a német és az ausztrál lány kétszer is fogadóként nyert játékot.

A folytatás is hasonlóképpen – magyar és orosz szemszögből rosszul – alakult, Peschke és társa újfent kétszer brékelt, míg Szávay Ágnesék elpuskázták egyetlen ilyen lehetőségüket.

Peschke és Stubbs mindössze 56 perc alatt került a viadal negyeddöntőjébe, ahol a Jelena Likovcseva, Lisa Raymond orosz-amerikai duóval találkozik.

Federer sima továbbjutása

A világelső Roger Federer alig másfél szettben jutott be a nyolcaddöntőbe férfi egyesben. Az idei első trófeájára hajtó svájci klasszis ellenfele, a svéd Robin Söderling influenza miatt a második játszmában feladta a találkozót. (MTI)


Key Biscayne, női páros, 2. forduló:

Peschke, Stubbs (3.)-Szafina, Szávay 6:2, 6:3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik