Élet-Stílus

Mourinho cáfolta a milánói utat

Péntek este jelentette be Jose Mourinho személyi tanácsadója, hogy a szakember az Internazionale vezetőivel folytatott megbeszéléseket Milánóban. A Chelsea egykori trénere a hírt közleményben cáfolta.

„Kategorikusan kijelentem, hogy nem voltam Milánóban, és nem találkoztam Massimo Morattival – olvasható Mourinho közleményében. – Nem igaz, hogy rövidesen aláírnék az Interhez.”

A tréner személyi tanácsadója péntek este még arról beszélt, hogy Mourinho és az ügynöke találkozott az olasz bajnoki címvédő elnökével. „Igazak a hírek. Olaszországban tárgyalnak, és szombaton térnek vissza Lisszabonba. Az Inter vette fel a kapcsolatot Mourinhóval, nem ő kereste meg a csapatot” – nyilatkozta pénteken Eladio Parames.

Egyelőre munka nélkül (AFP)

Egyelőre munka nélkül (AFP)

A 44 éves portugál mestert több európai topklubbal is összehozták a sajtóban, mióta távozott a Chelsea-től. Maga Mourinho egyelőre nem nyilatkozott a terveiről, csak annyit mondott, hogy a következő szezontól legszívesebben Olaszországban vagy Spanyolországban vállalna munkát.

Az Internazionale jelenlegi trénere, Roberto Mancini a Liverpool elleni BL-búcsút követően bejelentette, hogy a szezon végén feláll a kispadról, egy nappal rá viszont megváltoztatta a véleményét. A 43 szakember jelenlegi szerződése még négy évig szól. Mancini 2004 óta irányítja a milánói együttest, és az elmúlt két év olasz bajnoka jelenleg négy ponttal vezeti a tabellát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik