Élet-Stílus

Milánóban tárgyalt Jose Mourinho

A Chelsea egykori trénere Olaszországban megbeszéléseket folytatott az Internazionale vezetőivel. Az olasz bajnok jelenlegi trénere korábban bejelentette, hogy a szezon végén távozik, később azonban úgy döntött mégis marad.

„Igazak a hírek. Olaszországban tárgyalnak, és szombaton térnek vissza Lisszabonba” – nyilatkozta Jose Mourinho személyi tanácsadója. „Az Inter vette fel a kapcsolatot Mourinhóval, nem ő kereste meg a csapatot” – tette hozzá Eladio Parames.

A 44 éves portugál mestert több európai topklubbal is összehozták a sajtóban, mióta távozott a Chelsea-től. Maga Mourinho egyelőre nem nyilatkozott a terveiről, csak annyit mondott, hogy a következő szezontól legszívesebben Olaszországban vagy Spanyolországban vállalna munkát.

Hol folytatja? (PA)

Hol folytatja? (PA)

Az Internazionale jelenlegi trénere, Roberto Mancini a Liverpool elleni BL-búcsút követően bejelentette, hogy a szezon végén feláll a kispadról, egy nappal rá viszont megváltoztatta a véleményét. A 43 szakember jelenlegi szerződése még négy évig szól. Mancini 2004 óta irányítja a milánói együttest, és az elmúlt két év olasz bajnoka jelenleg négy ponttal vezeti a tabellát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik