Élet-Stílus

Elindult a fapados Photoshop

Bárki által ingyenesen elérhető a Photoshop Express. Az online képszerkesztő program 2 GB-os tárhelyet kínál fényképeinknek, és alapvető fotószerkesztési feladatokra is kiválóan megfelel.

Elindult a világ legismertebb képszerkesztő programjának, a Photoshopnak az online változata. A Photoshop Express egy webes képszerkesztő és megosztó felület, ahol tárolhatjuk, szerkeszthetjük, és közzétehetjük fényképeinket. A futtatás bármilyen operációs rendszerről működik, mindössze Flash Player 9 szükséges hozzá.

A feltöltött képeinket méretezhetjük, vághatjuk, és előre beállított értékek alapján csinosíthatjuk, majd jöhet a megosztás. A kezelés pofonegyszerű, és mivel nem vagyunk egy géphez kötve, a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről hozzáférhetünk a fiókunkhoz.

Az online változat persze nem helyettesíti az eredeti szoftvert, mivel jóval lassabb annál, és sokkal butább is nála. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy minél többen megvásárolják az eredeti szoftvert.

Az online verziót egyébként a visszajelzések alapján tervezik továbbfejleszteni, és ha valakinek nem elég a 2 GB-os tárhely vagy a rendelkezésre álló funkciók száma, később ez mind bővíthető lesz némi ellenszolgáltatás fejében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik