Élet-Stílus

Trezeguet újra a francia válogatottban

David Trezeguet is tagja a francia labdarúgó-válogatott keretének, a Juventus klasszis támadója Karim Benzema sérülése miatt kapott utólag meghívót.

David
Trezeguet ezt megelőzően tavaly szeptemberben, a skótok ellen 1-0-ra elveszített Eb-selejtezőn szerepelt utoljára a francia válogatottban, s eredetileg most szerepelt a neve a vele rossz viszonyban lévő Raymond Domenech listáján.

A szövetségi kapitány Karim Benzemát jelölte a mali és az angol válogatott ellen készülő 39-es keretébe, a fiatal lyoni támadó azonban a hétvégén térdsérülést szenvedett, így nyílt meg az ajtó Trezeguet előtt. „Ha szükség lesz rá, behívom” – mondta néhány nappal ezelőtt Domenech, aki most állta a szavát.

David Trezeguet örülhet, hiszen újra kerettag (AP)

David Trezeguet örülhet, hiszen újra kerettag (AP)

A világ- és Európa-bajnok labdarúgó eddig 70 alkalommal húzta magára a címeres mezt, amelyben 34 gólt szerzett. A 2000-es kontinenstornán ő lőtte a mindent eldöntő aranygólt az olaszok elleni finálé ráadásában.

Trezeguet bekerült, Thierry Henry viszont kikerült a keretből, ezt a francia nemzeti csapat szóvivője jelentette be hétfő délután. Ugyanakkor csak annyit közölt, hogy a Barcelona sztárja sérült, azt, hogy pontosan mi baja van, nem árulta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik