Élet-Stílus

Cristiano Ronaldo és Nani is kidőlt

A Manchester Unitedben futballozó Cristiano Ronaldo és Nani kihagyja a portugál labdarúgó-válogatott szerdai, Görögország elleni felkészülési találkozóját.

Cristiano Ronaldo és Nani egyaránt eredményes volt a vasárnapi Manchester United-Liverpool (3-0) angol bajnoki rangadón, ugyanakkor ezen mind a ketten megsérültek – a hírek szerint izomsérüléssel bajlódnak -, ezért kihagyják a szerdai, görögök elleni barátságos meccset, amelyre Düsseldorfban kerül sor.

Szerdán csak szurkolnak a portugál csapatnak (Getty)

Szerdán csak szurkolnak a portugál csapatnak (Getty)

„Azt javasoltuk Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitánynak, hogy ezúttal tekintsen el Nani és Ronaldo szerepeltetésétől, és ő ezt elfogadta” – nyilatkozta Henrique Jones, a portugál válogatott csapatorvosa.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy Scolari kikkel pótolja majd a görögök ellen a manchesteri légiósait.

Főképp Cristoano Ronaldo kiesését fájlalhatja a brazil szakvezető, hiszen a 23 éves labdarúgó szenzációs formában van: a most futó szezonban 38 mérkőzésen 34 gólt szerzett a Manchester Unitedben; a portugál nemzeti csapatban eddig 54 alkalommal szerepelt és kereken húszszor volt eredményes.

A portugál és a görög válogatott 12-szer feszült egymásnak a múltban, négy döntetlen mellett mind a két együttes négy-négy alkalommal győzött. Legutóbb, a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság döntőjében Angelosz Hariszteasz góljával 1-0-ra nyertek a hellének. Ezt a találatot nézze meg itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik