Élet-Stílus

Messi április végén térhet vissza

Lionel Messi sérülése szépen javul - állítják az orvosok, ekképp a Barcelona zseniális képességű támadója várhatóan április végén újra játékra jelentkezhet.

A 20 esztendős argentin labdarúgó március 4-én, a Celtic elleni BL-mérkőzésen sérült meg, a bal combjában izomszakadást szenvedett. December közepén hasonló sérüléssel bajlódott, akkor öt hetet volt kénytelen kihagyni. Eleinte egy hónap, később aztán még hosszabb kényszerpihenőt jósoltak neki, ugyanakkor úgy tűnik, a vártnál hamarabb visszatérhet.

Lionel Messi készül a visszatérésre (AP)

Lionel Messi készül a visszatérésre (AP)

Csütörtökön az argentin válogatott orvosa vizsgálta meg, és Homero D’Agostino szerint Messi április végén már biztosan bevethető lesz. „Állapota sokat javult, a régi sérülése már a múlté, de a mostani is szépen javul. Jól érzi magát, már nincsenek fájdalmai, közel a visszatérés, az izomsérülése néhány héten belül teljesen rendbe jön” – így Dr. D’Agostino, akinek szavai nagy örömmel tölthetik el a katalánok szurkolóit.

Messi kétségkívül a mai Barcelona legjobb labdarúgója, a bajnokságban 22 meccsen 9-szer volt eredményes, a Bajnokok Ligájában hét találkozón hat gólt szerzett. A Barca a Primera Divisiónban a második helyen áll, hét pont a hátránya a Real Madriddal szemben, és a BL-ben is bejutott a legjobb nyolc közé, a negyeddöntőben a Schalkével találkozik majd. A kupagyőzelem viszont idén sem sikerülhet, Frank Rijkaard csapata az elődöntőben – a Valenciával szemben – bukott el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik