Élet-Stílus

Botrány, bunyó és egri győzelem

Az Eger bejutott a férfi vízilabda LEN-kupa fináléjába, miután az idegenbeli döntetlent követően a hazai visszavágón 11-7-re nyert a montenegrói Budvanszka Rivijera ellen. A mérkőzés verekedés miatt negyedóráig állt.

Az egri csapat fantasztikus elszántsággal küzdött, már az első negyedben megléptek Birosék. A folytatásban Szécsi kapus remekelt és az egri védelem is jól zárt. 6-2-es hazai előnnyel fordultak a csapatok. Ahogy telt az idő, egyre keményebbek lettek a vendégek. Főként Alekszandar Csiricset kellett fékezni.

Nem csak a vízben forrtak az indulatok (MTI)

A parton is forrtak az indulatok (MTI)

A szerb pólós ellen egyébként jelenleg is büntetőeljárás folyik, az ügyészség már kihallgatta, mert 2006-ban a Brescia pólósaként az egriek elleni találkozón úgy megütötte Hegedűs Gábort, hogy a magyar játékos arc-, orrcsont- és szemüregtörést szenvedett.

A harmadik játékrész után, 8-4-es hazai vezetésnél a lelátón verekedést kezdeményeztek a montenegrói cserejátékosok és a klub vezetéséhez tartozó személyek. A közjáték negyedóráig tartott, a rendezők csak a rendőrség érkezése után tudták a folytatást biztosítani. Az utolsó negyedben már nem forgott veszélyben a magyar együttes továbbjutása. Az egriek a LEN-kupa döntőjében az orosz Sturm Csehovval találkoznak.

LEN-upa, elődöntő, visszavágó:
Brendon-UPC-ZF-Eger – PVK Budvanska Rivijera 11-7
A magyar góldobók: Biros, Varga II. Zs. 3-3, Nyéki 2, Hegedűs, Kiss Cs., Binder 1-1
Továbbjutott:az Eger, 20-16-os összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik