Élet-Stílus

Elmarad a Magyar Buli

Elmarad a március 15-re, a Merlinbe tervezett Nemzeti Bál, ahol a hazánk könnyűzenei örökségéből kincseket bányászó dj-k mellett a Bergendy zenekar is fellépett volna – tudta meg a Quart.

Március 15-én rendezték volna a 2004 óta létező Hivatalos Magyar Buli következő rendezvényét a Merlinben, ahol az ötvenes-hatvanas évek táncdalaiból, a hetvenes évek funkjából elfeledett kincseket előbányászó dj-k mellett első alkalommal élő zenekar is fellépett volna – írja az internetes lap. Mégpedig a Bergendy, amely különleges funk/soul műsorral készült a rendezvényre.

Fújhatjuk

Fújhatjuk

„Értetlenséggel vegyes mély fájdalommal tudatjuk, hogy vicc major események miatt a március 15-re meghirdetett Nemzeti Bál elmarad. A hatóságok a Merlint az ünnepre lezárják, mert kockaköves az udvara, és egyébként is. Tudatos BrakeCsokkerekként nagyon készültünk a bulira, de magunk sem reméltük, hogy a csokkerségnek ilyen mélységeibe juthatunk el” – írták a szervezők.

A lap szerint valójában Bergendy István mondta le a bulit. Úgy fogalmazott, hogy „a népszavazás utáni felfokozott hangulatra, a március 15-én várható politikai gyűlésekre való tekintettel” nem akarja megtartani a Merlin-bulit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik