Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: feküdj bele, mint Beckham

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Hátulról is kezelhető érintőképernyő
Házibuli mobiltelefonról
Joyrider, a mosolygó küllőlámpa

A Vi-Spring akaratlanul is nagyon jó reklámarcokat talált új luxuságyához: a Beckham házaspár és Paris Hilton ugyanis pont ilyen ágyat vásároltak maguknak, és erről a brit pletykalapoknak hála, most már mindenki tud.

Csúcsfogyasztó: feküdj bele, mint Beckham 1

A Vi-Spring Monarch a cég legújabb, kollekción kívüli darabja. A zászlóshajó ára is ennek megfelelő: 24 275 font – mintegy 8,7 millió forint. Ezért a vásárló természetesen kiemelkedő minőséget és garantáltan természetes alapanyagokat kap, most már akár a londoni Harrods áruházban is, februártól az áruház felvette az ágyat a terméklistára.

A Vi-Spring 1901-ben kezdte meg működését, és hamar a legjobb hotelek beszállítójává vált. A filozófia azóta sem változott, ágyaikat a mesterek darabonként, kézzel készítik, egyedi megrendelésre. A vevő határozhatja meg többek között a rugók számát, a matracokban felhasznált anyagokat, vagy a méretet. Ilyen anyag lehet például gyapjú, gyapot, lószőr, kasmír vagy angóra.

Csúcsfogyasztó: feküdj bele, mint Beckham 2

Ha pedig a rugókról szó esett: a társaság neve a római VI-os számból és az angol spring, azaz rugó szóból áll. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy minden – egyébként a társaság által gyártott – rugó szigorúan hatszor tekeredik meg.

A társaság vezetője, Mike Meehan szerint az életét változtatja meg, aki Vi-Spring ágyat vesz magának. Életünk minősége azon múlik, hogy alvás után hogy érezzük magunkat – mondta a Guardiannak nyilatkozva Meehan.

Csúcsfogyasztó: feküdj bele, mint Beckham 3

Aki ilyen luxusra vágyik, a londoni Harrodsban most megszerezheti magának – ha beéri a Vi-Spring kollekció egy olcsóbb darabjával, akkor elég a szomszédos Ausztriában körülnéznie.

A Vi-Spring oldala

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik