Élet-Stílus

Schustert nem rúgja ki a Real

A Real Madrid elnöke megnyugtatta Bernd Schustert, a futballcsapat német vezetőedzőjét, hogy nincs veszélyben az állása - írta csütörtökön a Marca.

A madridi sportnapilap szerint Ramón Calderón azon a különmegbeszélésen biztosította erről a szakvezetőt, amelyet még hétfőn tartottak a felek anélkül, hogy összejövetelüket nagydobra verték volna. Az edzőmenesztés azt követően merült fel, hogy a királyi gárda előbb a spanyol kupából, majd a múlt héten a Bajnokok Ligájából is kiesett, így már csak a hazai bajnokság megnyerésével javíthat szezonbeli mérlegén (a királyi gárda jelenleg nyolc ponttal vezet a Barcelona előtt).

Biztos az állása - legalábbis ezt mondják (AP)

Biztos az állása – legalábbis ezt mondják (AP)

A Calderón-Schuster-találkozó előtt a klub vezérkara tartotta meg szokásos heti értékelését a csapat szerepléséről, s a jelek szerint nem merült fel a német vezetőedző elküldésének kérdése, legalábbis ilyen értelmű hírek nem szivárogtak ki a Real Madrid háza tájáról.

A Marca azt írta, a madridi klub első emberének az volt a feladata az eszmecserével, hogy megnyugtassa Schustert: nincs veszélyben az állása, nyugodtan dolgozhat. De ne feledjük: tavaly hasonló helyzetben Fabio Capello esetében is cáfolta a klub az edzőváltás lehetőségét, a nyáron aztán mégis mennie kellett az olasz szakembernek, dacára annak, hogy a csapat a szezon végén megnyerte a spanyol bajnoki címet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik