Élet-Stílus

Az Intertől igazolna játékost a Chelsea

Lapértesülések szerint az angol Chelsea megpróbálja megszerezni az olasz listavezető Inter tehetséges támadóját, a 17 esztendős Mario Balotellit.

Londonban, pontosabban a Chelsea-nél is felfigyeltek Mario Balotellire, akit Olaszországban az egyik legígéretesebb csatártehetségnek tartanak. A 17 éves játékos a Juventus elleni kupanegyeddöntő visszavágóján robbant be: parádésan futballozott és két góllal segítette a továbbjutó Intert.

A bajnokságban eddig három meccsen kapott lehetőséget, gólt nem szerzett, a Primavera csapatban azonban rendkívül eredményesen futballozik. A Chelsea képviselői nemrég játék közben is megtekintették a tehetséges labdarúgót, és Balotelli – aki be is talált – valósággal lenyűgözte őket, nem meglepő tehát, hogy lapértesülések szerint a Chelsea mihamarabb meg is teszi az ajánlatát. Ugyanakkor az Inter is ragaszkodik a csatárhoz, s 2013-ig szerződést hosszabbítana vele.

Irány London? (goal.com)

Irány London? (goal.com)

Balotelli ghánai bevándorlók gyermekeként Palermóban született, majd három éves korában a Bresciában élő Balotelli családhoz került. A ghánai szövetségi kapitány nemrég meghívta a nemzeti csapatba, a csatár azonban nemet mondott, mivel ő majd az olasz válogatottban szeretne szerepelni. Persze meglehet, hogy debütálásakor már Angliában, a Chelsea-ben rúgja a labdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik