Élet-Stílus

Napi Dinnye: látták már pörköltözni a Boney M-et

A helyi szóbeszéd szerint a baranyai Liptódon vett házat Liz Mitchell, a legendás Boney M együttes énekese. Férjével kocsmákba járnak, és olyan falubeliről is beszélnek, aki csípős pörköltet főzött Mitchelléknek. Állítólag meg is kóstoltak – írja az Új Dunántúli Napló.

A kétszáz lelket számláló Liptód polgármestere, Pfeiffer Tibor a lap újságírójának azt mondta: nem kívánja firtatni, hogy valóban az énekesnőről van-e szó. Biztosan békében szeretné élni az életét, és ezt tiszteletben tartja.

A megkérdezett helybéliek egy része nem volt biztos abban, hogy Liz Mitchellnek van háza Liptódon, mások állították: ő a tulajdonos. A színesbőrű nő férjével érkezik a településre, s néhány hetet tölt ott. Zárkózottan viselkedik, maga jár bevásárolni, igaz, magyarul egy szót sem tud – állítják a helybéliek.

Kiderült az is, hogy párjával korábban szívesen időztek a falu kocsmájában, és amikor az bezárt, eljártak egy-két helybéli pincéjébe. Valaki egyszer pörköltet is főzött nekik bográcsban. Az étel csípős volt, de a hölgy evett belőle. A lap munkatársának tudomása szerint a házat nem Liz Mitchell, hanem egy vele azonos családnevű nő vette meg – olvasható a baranyai napilapban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik