Élet-Stílus

Ronaldo jövő héten kezdi a rehabilitációt

Huszonhat nappal operációját követően visszatért az AC Milanhoz Ronaldo, az együttes brazil labdarúgója. A Fenoménnek várhatóan 8-9 hónapig tart a teljes felépülése, a szerződésének a meghosszabbításáról egyelőre nem tárgyalt a BL-címvédő vezetőivel.

A 31 éves klasszis a február 13-i Livorno elleni bajnokin három perccel a becserélését követően szenvedett térdszalagszakadást. Ronaldót azonnal megműtötték Párizsban, most pedig a milánói orvosok szakvéleményére vár, hogy ezt követően szülőhazájában megkezdje a rehabilitációt, amely várhatóan 8-9 hónapot vesz majd igénybe.

Ronaldo pályafutása képekben (Galéria)

Ronaldo pályafutása képekben (Galéria)

A kétszeres aranylabdás játékos szerződése június 30-ig szól a milánóiaknál, egyelőre persze azt sem tudni, hogy folytatja e a pályafutását. Ronaldo nem sokkal a műtétje után azt nyilatkozta, hogy szeretne még játszani, de mivel korábban már kétszer kellett hasonló okokból kés alá feküdnie, elképzelhető, hogy többet már nem látjuk a pályán.

A milánói klub alelnöke üdvözölte a visszatérő csatárt. „Beszéltem vele a napokban. Jelenleg az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön, a többi kérdésről csak később fogunk tárgyalni” – nyilatkozta Adriano Galliani. Ha a Milan nem hosszabbítja meg a támadó szerződését, akkor is lesz hova mennie, hiszen napokkal súlyos sérülése után a Flamengo csapata is bejelentkezett érte.

cúper visszatér olaszországba

Az argentin Hector Cúper lesz az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapatának új vezetőedzője. “Gyakorlatilag megállapodtunk vele, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor szerdán be is mutatjuk” – nyilatkozta Tommaso Ghirardi, a klub elnöke. A Parma vezetősége hétfőn menesztette Domenico Di Carlót, miután a csapat vasárnap 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Sampdoriától. Cúper 2000-ben és 2001-ben Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott a Valenciával (mindkettőt elbukta), majd 2001 és 2003 között az Internazionalénál dolgozott. Legutóbb a Real Betis kispadján ült, de decemberben menesztették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik