Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: holdséta 100 ezer forint alatt

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

  • Range Rover diszkólimuzin
  • Üvegbillentyűs designtelefon
  • Napfény és holdvilág befőttesüvegben

Ugrani, futni és sétálni, de még szaltózni is lehet az alumíniumból és üvegszálból készült lábakkal. A gyakorlottabbak akár két méter magasra is felugorhatnak, futáskor akár három méteres lépés-ugrás kombinációt is végre hajthatnak.

Képgaléria a 7League-ről

Képgaléria a 7League-ről

A 7league viselete olyan, mintha folyamatosan egy trambulinon ugrálnánk, azzal a különbséggel, hogy itt az ugróasztal a cipőnkre van erősítve. A műlábakon ugrálás nem csak adrenalin nővelő: nagyon egészséges is, a test minden izmát megmozgatja.

A szabadalmaztatott technológiával készülő extrém sportkiegészítő már 2004 óta megvásárolható. Ipari formatervezők véleménye szerint az ugrólábak forradalmasítják az emberek személyi szabadságát, azzal, hogy kitolják az emberi teljesítőképesség határait. “Kinek kell így a tömegközlekedés?” – teszik fel a kérdést a szakértők.

A 7League-ből öt különböző modell kapható, mely közül a legdrágább is 100 ezer forint alatt van. Így nem kell feltétlenül nagy lábon élni ahhoz, hogy az ember megengedjen magának egy kis holdsétát.

A 7League oldala

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik