Élet-Stílus

Szávay mégsem meccsel Sarapovával

Szávay Ágnes mégsem mérkőzik meg Marija Sarapovával, az orosz klasszis ugyanis lemondta szereplését a 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztorna első fordulójában. Szávay új ellenfele a japán Morigami Akiko.

A magyar szurkolók hiába várták a nagy találkozót, Szávay Ágnes mégsem mérkőzik meg az Australian Open-bajnok Marija Sarapovával, az idén még veretlen orosz játékos vírusos megbetegedése miatt ugyanis nem indul el a dubaji tornán.

„A napokban betegeskedtem, ennek következtében olyannyira legyengülten, hogy nem tudok elindulni a versenyen. Csalódott vagyok, mert nagyon készültem erre a tornára, ugyanakkor megígérem, jövőre visszatérek Dubajba, és remélhetőleg jól is szerepelek majd” – nyilatkozta a világranglista-ötödik Sarapova.

Visszalépett (Getty)

Visszalépett (Getty)

A Párizsban döntőt játszó, ugyanakkor a további négy idei tornáján már az első körben elbúcsúzó Szávay – aki 17. helyen szerepel az aktuális világranglistán – pályafutása során még egyszer sem játszott a 20 éves orosz klasszissal – és sokak bánatára és egyesek megkönnyebbülésére most sem fog.

Az orosz klasszis helyet Szávay az első körben a japán Morigami Akikóval játszik. A viadal hivatalos honlapja alapján a mérkőzésre az 1-es pályán kerül sor a magyar idő szerint 11 órakor kezdődő program második összecsapásaként. A szerencsés vesztesként főtáblára került japán teniszező jelenleg az 50. a világranglistán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik