Élet-Stílus

Visszarendelték Fülöp Mártont

A magyar labdarúgó-válogatott első számú kapusát szombaton az angol élvonalban szereplő Sunderland együttese kölcsönadta a másodosztály éllovasának. Hétfőn aztán visszahívták Fülöp Mártont az élvonalba, mert Roy Keane csapatának lesérült a cserekapusa.

A magyar portást még szombaton adta kölcsön a Sunderland együttese a Stoke Citynek az idei szezon végéig. Fülöp Márton nagyon örült a lehetőségnek, hiszen Roy Keane csapatában rendre csak a kispadot koptatta, míg a másodosztály éllovasánál első számú kapusként számítottak rá.

A hálóőr első, kedd esti tétmeccsére készült, amikor hétfőn a Sunderland vezetői jelezték, hogy azonnal vissza kell térnie a csapathoz. A klub eddigi harmadik számú kapusa, Darren Ward – aki most a Sunderland első tartalékja lett volna – lesérült, ezért a klubja visszarendelte a magyar futballistát.

A válogatottban megkerülhetetlen (MTI)

A válogatottban megkerülhetetlen (MTI)

Fülöp a Nemzeti Sportnak nyilatkozva csalódottságának adott hangot, de megérti, hogy a Sunderland vezetőinek vissza kellett hívniuk. „Nagyon vártam már a bemutatkozásomat, hiszen a trénertől ígéretet kaptam arra, hogy én leszek az első számú kapus. A szurkolók nagyon kedvesen fogadtak. Amikor a szombati mérkőzésen bemondták, hogy én ülök a kispadon, óriási ovációval köszöntöttek” – nyilatkozta a 24 éves portás. A Stoke City jelenleg egy ponttal vezeti az angol másodosztályt.

Az elkövetkező hetekben Fülöp tehát ismét csak a Sunderland kispadján ücsöröghet. Ha a nyáron rekordösszegért, közel 9 millió fontért megvásárolt Craig Gordon egészséges, akkor nincsen esélye a szereplésre. A Sunderland jelenleg négy ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Reading együttesét.

Lisztes kispesten

A 49-szeres magyar válogatott középpályás a Budapest Honvéd harmadosztályban szereplő B-csapatának edzéseit látogatja. Lisztes Krisztián maga kereste meg a piros-feketéket, és a csapat trénere azonnal jelezte, hogy szívesen látja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik