Élet-Stílus

Lohan és Murphy kapta az Arany Málnát

Lindsay Lohan és Eddie Murphy zsebelte be a legtöbb Arany Málna díjat az idei Arany Málna díjkiosztón, melyet minden évben az Oscar díjátadó előtt ítélnek oda a legrosszabb filmalkotásoknak, valamint a leggyengébb színészeknek.

A 21 éves színésznőt a Tudom, ki ölt meg című filmjéért kilenc Málna címre jelölték, többek közt az év legrosszabb filmje címért is. Lindsay Lohannek végül nyolc díjat osztottak ki, elnyerte a legrosszabb színésznőnek, a legrosszabb filmnek és a legrosszabb rendezésnek járó díjat is.

Eddie Murpy is tarolt a 28. Arany Málna díjkiosztón. Összesen három díjat kapott, a Norbit című filmben nyújtott alakításáért. A legrosszabb színésznek, a legrosszabb mellékszereplőnek, illetve a legrosszabb mellékszereplőnőnek járó díjat is neki ítélték – olvasható a BBC honlapján.

Az Arany Málna-díjat John Wilson alapította 1980-ban, hogy megszégyenítse a filmipar legrosszabb alakítást nyújtó színészeit, legrosszabb forgatókönyvíróit, rendezőit és filmjeit. A díj egy műanyag alapra helyezett, aranyszínre fújt málna. Értéke kevesebb, mint 5 dollár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik