Élet-Stílus

Wenger újabb fiatalt csábított el a Barcától

Az Arsenal francia trénere ismét kifogott a katalán sztárcsapaton: a londoniak a hírek szerint napokon belül megállapodnak a mindössze 15 éves Ignasi Miquel Ponssal. Néhány éve Fabregast szerezte meg Arsene Wenger a katalánoktól.

Korosztálya egyik legjobb védőjének tartott 15 éves Pons négy évet töltött a katalánok fociakadémiáján, de egy edzőcsere miatt úgy döntött, hogy otthagyja a klubot. Wenger nem sokat teketóriázott, és az Arsenal ügynökei már most azon mesterkednek, hogy a 16. születésnapján, októberben leszerződtessék a fiatal tehetséget.

Borítékolható, hogy a francia szimata most sem csalt (PA)

Borítékolható, hogy a francia szimata most sem csalt (PA)

A katalánok korábban hasonló körülmények között „vesztették el” az akkor 16 éves Cesc Fabregast, nemrég pedig egy másik fiatal tehetséget Fran Meridát adták le az Ágyúsoknak.

Lesérült egy kulcsember

Kevésbé jó hír a londoni együttes szurkolóinak, hogy Kolo Touré az AC Milan elleni bajnokin lesérült. Az elefántcsontparti védő a BL-összecsapás hetedik percében bicegett le a pályáról, és a hírek szerint egy hónapot ki kell hagynia.

A 26 éves védő Wenger szerint a túlterheltség miatt szenvedett combsérülést. Touré nemrég tért vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról, ahol az elefántcsontparti válogatottal a negyedik helyen végzett.

Touré már nyert a San Siróban

A hátvéd biztosan nem játszhat a két hét múlva esedékes BL-visszavágón a San Siróban. Touré egyike azon két játékosnak, akik megmaradtak a 2003-as Arsenalból, amely tönkreverte Milánóban az Internazionalét. Ez persze nem jelent semmit, mint hogy az sem, hogy az AC Milan hazai pályán még soha nem kapott ki angol csapattól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik