Élet-Stílus

Új hotelmárkák jönnek hazánkba

Új, saját szállodamárkákkal jelenik meg a magyar piacon a Quinlan Private Golub, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztője – írta a Világgazdaság.

A felső kategóriás butikhotellánc, a Yasmin és az üzleti utazóknak elérhető áron jó minőségű szolgáltatás kínáló Jurys Inn brand első magyarországi egységeinek helyszínéül egyaránt Budapest VI. kerületét választották. A Yasmin első házát tavaly Prágában nyitották meg, s további 6-8 helyszínt keresnek még a régióban. A Jurys Inn a 90-es évek eleje óta működik Írországban és Nagy-Britanniában, jelenleg 40 egységgel, ám a következő 12 hónapban 15 házzal bővül a lánc Kelet-Közép-Európában.

A Quinlan Private neve nem ismeretlen a hazai piacon. A csoport volt a beruházója a Four Seasons-lánchoz tartozó Gresham Palotának, fejlesztője a Buda Square irodaháznak és egy angyalföldi lakóparknak. A jövőben pedig részesei lesznek az egyik legnagyobb magyarországi turisztikai fejlesztésnek, miután tavaly együttműködési megállapodást kötöttek az SCD Holdinggal a 23 projektet magában foglaló, 450 millió euró értékű Balaton-fejlesztési program lebonyolítására – olvasható a lapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik