Élet-Stílus

Nyílik a 12. Lakásvásár

Árengedmény, konyhabútor, ingyen garázs, lakberendezési utalvány, fizetési könnyítés – a változatos lakáskínálat mellett ezekkel készülnek a kiállítók a szezonnyitó, 12. budapesti Lakásvásárra.

Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényén, amely március 7-9 között kerül megrendezésre, ezúttal is ott lesz a lakáspiac színe-java. Új –és használt lakásokból is bőséges választékkal kecsegtet a márciusi otthonteremtők hétvégéje a SYMA Csarnokban.

A legnépszerűbb kerületek mellett lesz kínálat az agglomerációból is, de egyedi, prémiumkategóriás lakások feltérképezésére is jó alkalom a kiállítás. Nincs olyan budapesti helyszín, ami ne képviseltetné magát, a népszerű környékeken ráadásul több projekt is bemutatkozik. Külön szekció az Ingatlanközvetítők udvara, kapcsolódó rendezvény pedig immár másodszor a Készház vásár, A finanszírozáshoz változatos megoldásokkal készülnek a bankok, sok beruházó pedig a fizetési ütemezésben könnyít.

A lakásvásári hétvégére készülő ingatlanosok között lesz olyan, aki még a tavalyi áron adja a lakásait, de olyan is, aki nagy vásári akciókat (2-3 százalékos kedvezményt) ad a kiállításon regisztráló leendő vevőinek. Az ingatlanpiaci szakemberek tapasztalatai szerint az újlakás-piacon megnőtt az értékesítési idő, és sokan az azonnal költözhető lakásokat keresik, az emberek pedig egyre inkább hajlandók megfizetni a jobb minőséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik